Cautare

61538 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din prahova" (4.42 secunde)
- Doctor Honoris Causa si titlu onorific de Academician al Academiei de Inalte Studii din Iasi;
1/2009, i-a furnizat informatii false. Concret, Emil Boc a comunicat, atat sub propria semnatura, cat si prin intermediul Ancutei Geanina Opre, presedintele Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, ca sumele din fondul din care ar trebui sa acorde despagubirile conform Legii nr.1/2009 "sunt inexistente".
Intreprinderile mici si mijlocii din Romania vor primi mai mult sprijin din partea Uniunii Europene. ... Mai mult, Adriana Ticau a spus ca firmele vor beneficia si de fonduri mai mari din partea UE.
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
Numarul turistilor sositi in judetul Constanta, in perioada ianuarie-aprilie 2009 a fost de 64,3 mii persoane, fata de 66 mii de persoane in aceeasi perioada din anul 2008, inregistrandu-se o scadere de 2,6%, a declarat Gheorghe Busu, directorul coordonator al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta.
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
Astfel, pana pe 17 iulie 2009, companiile care sunt deja declarate inactive temporar au obligatia sa depuna la ANAF o copie a extrasului de registru emis de Oficiul Registrului Comertului privind starea societatilor comerciale, referitoare la suspendarea temporara a activitatii acestora.
Ungurii au de patru ori mai multe autostrazi decat noi, la o tara de 2,5 ori mai mica In majoritatea tarilor din fostul lagar socialist constructia de autostrazi a avansat, in ultimii 20 de ani, mult mai rapid decat in Romania.
La fiecare categorie (debut, cea mai buna carte de eseistica, cea mai buna biografie etc.) sunt nominalizate cate 10 titluri, iar juriul este format din scriitori, critici literari, editori, librari.
Conform unor informatii date publicitatii de catre Institutul National de Statistica (INS) cantitatea de lapte de vaca adunata de la exploatatii agricole si centre de colectare de catre unitatile procesatoare a scazut in luna ianuarie 2009 cu 5,1 % fata de luna precedenta, iar fata de luna ianuarie 2008 cu 2,5 %.
El a spus ca Romania era, la sfarsitul anului 2008 si inceputul anului 2009, cu o predictibilitate redusa pe pietele internationale si, fara acord cu FMI nu ar fi reusit sa-si finanteze deficitul bugetar cu dobanzi cceptabile.
Potrivit unei instiintari a Oficiului National al Registrului si Cormertului (ONRC), aproape 200.000 de firme au disparut in 2009. ... In 2009, criza a ruinat zeci de mii de afaceri. ... Patroni indrazneti In 2009, au fost si patroni indrazneti.
majoritatea saracilor Europei traiesc in zonele rurale romanesti Cei mai multi dintre saracii Europei traiesc in zonele rurale din Romania, ceea ce ar recomanda agricultura ca sector prioritar intr-o viitoare strategie de dezvoltare a Romaniei, a declarat marti Peter Harrold, directorul Bancii Mondiale pentru Europa Centrala si de Est, intr-un interviu acordat AGERPRES.
Dan Ilie Morega a fost schimbat din fruntea PNL Gorj pentru cateva minute, dupa care a revenit ca sef interimar al unui birou de conducere.
19 martie la 12:19 Episodul 2 din Jurnalul meu de #pandemie, pentru ca imi pasa. ... Sa nu credeti ca nu cer si studiile timp, insa pentru pacientii critici se fac incercari disperate, din care unele dau rezultate.
Echipa Romaniei a fost formata din Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar si Diana Chelaru. ... Rezultate barna: ... 44.699 Rezultate paralele: ... 12,366 - gimnasta noastra a ratat, din pacate Larisa Iordache:
Eu am toate argumentele sa afirm ca, de mult timp, domnul Sebastian Lazaroiu este decazut din statutul onorabil de sociolog.
Gabriela Firea a obtinut 43,56% din voturi, fiind urmata de Nicusor Dan (USB) cu 29,05% si de Catalin Predoiu (PNL) cu 10,74%.
Rata somajului a urcat la 4,9% in ianuarie 2009, fiind cu 0,5 puncte procentuale mai mare decat cea din luna anterioara, iar numarul total al somerilor inregistrati a crescut cu 41.
Traian Basescu a obtinut 50,43 % din voturi, in timp ce Mircea Geoana a obtinut 49,57 % din voturi, conform rezultatelor partiale anuntate, luni dimineata, de Biroul Electoral Central (BEC), dupa centralizarea voturilor din 95,40 % din sectii.
google-analytics.com